Kiadvány részletei

Cím: Luciano de Crescenzo: Sembra ieri

Alcím: Mintha csak tegnap történt volna (kétnyelvű kiadvány)

Fordította: Herczeg Ildikó

Ismertető:
Az olasz-magyar kétnyelvű kötet irodalmi értékein és a számtalan kulturális ismereten túl remek lehetőséget ad az olasztudás tökéletesítésére. A rövid fejezetek, a gördülékeny stílus, a változatos szóhasználat segítik a folyamatos olvasást.
A nyelvtanulás szép és fáradságos munka, de mindenkinek jólesik, ha ennek eredményét láthatja is. Tapasztalhatja, hogy folyamatos olvasással képes megérteni és élvezni azt, amit idegen nyelven olvas. A kétnyelvű kiadvány magyarra fordított része segítséget jelent abban, hogy ellenőrizzük: jól értettük-e az író gondolatait, hogy összevessük a két nyelv sajátos kifejezési formáit és megfigyeljük a nyelvi szerkezetek eltérő rendszerét.
Az eredeti nyelven olvasott irodalmi mű semmihez sem hasonlítható élménnyel ajándékoz meg. Már 100-120 tanóra után használható.

E kis könyv mottója: Tanuljunk olaszul – nevetve! Mert nevetni jó.
Luciano De Crescenzo mérnök, író, filozófus, forgatókönyvíró, színész és rendező, az olasz kulturális élet ismert alakja. Műveit 19 nyelvre fordították le. Ebben a könyvében egy nápolyi család szokásait, gondolkodásmódját mutatja be, szellemesen és szeretettel. Olyan élethelyzeteket és személyeket ábrázol, akikhez hasonlók nemcsak Nápolyban élhettek a huszadik század első felében, hanem bárhol Európában. A derűs életszemlélet, a nevetni tudás képessége viszont egyedivé teszi őket.

Ajánlott bolti ár: 1680 Ft

Akciós ár (nyolc vagy több könyv rendelése esetén): 1260 Ft

Kapcsolódó letöltések:
Könyv borítója

Megrendelés...

Contact Us

Telefon:
+36 1 242 1253

Fax:
+36 1 242 1253

E-mail:
info@editiomediterranica.hu

Web:
www.editiomediterranica.hu

Kapcsolat...